Sponsorer 2017

Vi arbetar med att få sponsorer till loppet som kan hjälpa oss att göra Stävie Trail till en riktigt trevlig dag i skogsgläntan. Klara sponsorer till Stävie Trail 2017 är:

logo_kavlinge_kommun_vapen

Kävlinge kommun är vår tidtagningssponsor som ser till att ni får en tid på loppet och att vi slipper stå och pricka av er manuellt. Hur bra tiden blir, får ni själv ansvara för… Kommunen bistår även med den enormt stora parkeringsytan i anslutning till starten där ni kan parkera er bil och sitta och värma er tills ni vågar komma ut…

ica

Ser till att ni alla blir mätta och glada efter målgång. I vanlig ordning bjuder ICA på vetebullar, banan och blåbärssoppa.

logo_black

Återhämtning är viktigt! Precis som förra gången bjuder Oatly på återhämtningsdryck till de stora och chokladdryck till de små.

vivo

Vivobarefoot är ny samarbetspartner 2017. Tillsammans med Vivobarefoot kommer vi anordna evenemang under höst och vinter så ni håller motivationen uppe hela vägen fram till Stävie.

t6his4mzcpkki6jr0lx8

Barnens lopp, Stävie Minitrail, sponsras i år av Nordic Wellness. Deras maskot LEO kommer sköta uppvärmningen för de små och dela ut medaljer till alla barn som går i mål.

landgren

Landgren erbjuder en snitslad bana vid en av ditt livs viktigaste affärer. En framgångsrik bostadsaffär är ingen slump.

Medley erbjuder träning som gör dig glad, men även en kortare bajamajakö! En av våra stolta bajamajasponsorer 2017!

En av våra trognaste sponsorer är Bilanpassning i Staffanstorp som för tredje året sponsrar en Bajamaja!  Kan man annat än gilla sånt?

För att våra funktionärer ska hålla humöret uppe och orka peppa er till stordåd sponsrar Kringlan med frukostfika och semla till alla våra funktionärer. Gissa om ni kommer få glada funktionärer på banan, i startområdet och behind the scenes!

——————————————————————————

Är du eller ditt företag intresserade av att delta som sponsor? Skicka ett mail till info@movesome.se återkommer vi så fort som möjligt.