PM och nummerlappsutdelning

Ja nu är vi inne på finalveckan. De sista förberedelserna är i full gång. Listor hit och dit. Planering för våra funktionärer, starttider och grupper, vilken ordning förtäring ska serveras. Det finns fortfarande mycket att tänka på, men det vi vet säkert är att det kommer bli en fantastisk upplevelse att få stå där och se drygt 900 löpare – stora och små, ladda för sitt startskott.

Det pirrar lite i våra magar minsann. Kanske mest för att vi måste hålla ordning på allt som ska hållas ordning på. LöparPM har gått ut till era mailadresser. Skulle de inte ha nått fram så finns informationen under fliken Information. Håll koll på vårt evenemang på Facebook för sista-minuten-information.

Näst på tur att hålla reda på för er löpare är när och var ni kan hämta nummerlappen. I år kommer det vara möjligt att hämta ut nummerlappen i Malmö, i Kävlinge och förstås i Stävie på loppdagen.

De här dagarna och tiderna är det som gäller för nummerlappsutdelning:

Onsdag 2/3 kl 17-19 i Malmö, Cafédelen i Turning Torso Gallery utanför Green Matmarknad, Västra Varvsgatan 42.

Torsdag 3/3 kl 17-19 i Kävlinge, ICA Supermarket, Köpmansgatan 1.

Söndag 6/3 från kl 8.00 i tävlingsområdet vid Södra Ljungvägen 33, Furulund.

Observera att nummerlappsutdelningen stänger 30 minuter innan starten på 13 km-loppet. Nummerlappen bör alltså vara uthämtad senast kl 10.45.

Även nummerlappar till Stävie Mini-trail kan hämtas under ovan angivna tider.