Stävie Frontyard

Stävie Trail-familjen utökas. Förutom Stävie Trail i mars varje år startar vi nu upp Stävie Frontyard – ett alldeles nytt och spännande koncept. Premiären kommer att gå av stapeln annandag midsommar, söndagen den 21 juni och du kan läsa mer här.

Stävie Frontyard

Vi släppte 50 platser i onsdags och åtgången var strykande. Därför måste vi tyvärr meddela att loppet redan efter två dagar är fullt. Med tanke på rådande restriktioner kan vi inte öppna upp för fler startande.

Om restriktionerna hävs har vi för avsikt att släppa på fler platser för att fler ska få möjlighet att testa konceptet. Därför har vi öppnat upp en intresseanmälan där du gärna får skriva upp dig. Du hittar intresseanmälan här.

Skulle vi få möjlighet att släppa fler platser kommer informationen gå ut först till de personer som finns på intresselistan, så att dessa därmed får förtur till anmälan!

PS: Är din loppabstinens besvärande passar vi på att rekommendera Enduro 17 i Hallaröd, som går av stapeln annandag påsk 13 april. Ett lopp i intervallform, där tiden bara tas på utvalda sträckor. Läs gärna mer här.