Frontyard

När marknaden mättats med Backyards är det dags att introducera begreppet Frontyard, ett sprillans nytt koncept signerat Patrik Hernwall och Rickard Hillebrink, från Stockholm Gerillalöpare. Nu har du chansen att testa äventyret på skånsk mark. I en skog du faktiskt vet finns…

Banan är en slinga på 3 km och du ska springa den många varv. Fortare och fortare. Tills du inte orkar längre…

NÄR?
Annandag midsommar. Söndag 21 juni. Start: 10:00

VAR?
Exakta banan presenteras senare men vi håller oss till stigarna i Stävieskogen.

HUR?
Varvet som ska springas är 3 km och tiden du har på dig är begränsad. Första varvet är maxtiden 30 minuter, därefter kortas tiden med en minut per varv, enligt nedan:

Stävie frontyard

Alla deltagare samlas till gemensam start inför varje varv.  Hinner du i mål innan tiden är ute har du en stunds vila innan det är dags att ställa dig på startlinjen igen.

Skulle du inte hinna runt i tid är du ute ur tävlingen och får inte fortsätta. Du får dock tillgodoräkna dig ditt varv om du är i mål inom 30 minuter.

Vinnare är den som håller sig kvar längst. Skulle två eller fler personer klara lika många varv är det snabbast tid på sista fullbordade varvet som gäller.

ANMÄLAN?
Anmälningsavgiften är 400 kronor och vi har 50 platser. Efter anmälan får du ett bekräftelsemail med information hur du ska betala din anmälningsavgift. Först när anmälningsavgiften är oss tillhanda är du garanterad din plats.

EDIT: Intresset var överväldigande och loppet blev fullt på 2 dagar. Pga de nya restriktionerna vad gäller max antal personer vid sammankomster kan vi tyvärr inte öppna upp för fler deltagare. 

Vi har lagt ut en intresselista där du kan skriva upp dig. Skulle restriktionerna hävas kommer vi att släppa på fler platser och du som står på intresselistan kommer att få förtur till platserna.

Sätt upp dig på intresselistan här!

Skulle evenemanget bli inställt pga Coronaviruset återbetalas dina pengar.

ÖVRIGT
Det kommer finnas toalett i varvning, samt energi och vätska. Efter avslutat dagsverke belönas du med jordgubbstårta. Det är ju trots allt annandag midsommar.

Länk till vårt facebookevenemang hittar du här.