Hoppa till innehåll

STÄVIE TRAIL

3 mars 2024

OM LOPPET

Välkommen

På en försvinnande liten skogsplätt, mitt på den skånska åkern, ger vi dig möjlighet att uppleva tjusningen med traillöpning. Den pyttelilla skog som numera ganska många känner till bjuder på en småkuperad bana som du kan springa, lunka eller gå.

Vårt lopp är för dig som föredrar skogsstigar framför platt asfalt. För dig som gillar lukten av skog, och inte räds lite lera. För dig som gillar att inte veta om det ska bli strålande sol, piskande hagel eller rofyllt snöfall.

I mars 2024 firar Stävie Trail 10 år. Ett mål att träna mot under vintern som väntar!

VÅRT VARFÖR

100 % löparglädje

Kul och utmanade

Det spritter i löparbenen när det är dags för Stävie Trail. Löparglädjen är maxad och för många är Stävie Trail årets utmaning. Låt det bli din också!

Familjärt och mysigt

Stävie Trail passar alla. Gammal som ung. Fartdåre som njutningslöpare. Alla kan dela lyckan i att korsa en mållinje och få en supersnygg medalj runt halsen.

Svängigt och backigt

Stävie Trail bjuder på slingriga stigar, mjukt underlag och en lättsprungen, men varierande bana. Det svänger. Drygt 60 gånger per varv. Och så har vi Getabacken!

VÅRA LOPP

Ett varv, två varv, halvmaraton eller barnlopp?

Stävie Trail

Stävie Trail bjuder på en fantastisk runda på slingrande stigar. Småkuperat med alla tänkbara underlag. Välj mellan 6,5, 13 eller jubileumsdistansen 21,1 kilometer.

Stävie Miditrail

Stävie Miditrail är för de lite äldre barnen som kan springa på egen hand. En 2,6 kilometer lång och härlig slinga som delvis sammanfaller med ordinarie lopp.

Stävie Minitrail

För de yngsta barnen finns Stävie Minitrail. En 750 meter lång bana tänkt att passa barn i åldern 5-8 år. Här går det alldeles utmärkt att springa med en förälder.

FÖLJ OSS I VÅRA SOCIALA MEDIER
10-ÅRSJUBILEUM

Fira med oss

VÅRA SPONSORER

Stävie Trail arrangeras i samarbete med

10

ÅR AV LÖPARGLÄDJE

5000

NÖJDA DELTAGARE

400000

KRONOR TILL VÄLGÖRENHET
OM OSS

10-årsjubileum!

Stävie Trail startades 2014 av Anna och Fredrik Nystedt. Idén var att skapa ett familjärt lopp där alla ska känna sig välkomna, oavsett löpvana. Med hjälp av världens bästa funktionärer strävar vi efter att göra varje års lopp till något extra. En stunds glädje i löparhjärtat och en fantastisk start på varje ny löparsäsong

TELEFON: 070-606 81 92 E-POST: INFO@STAVIETRAIL.SE TÄVLINGSPLATS: SÖDRA LJUNGVÄGEN 33, FURULUND