Med gällande restriktioner om samlingar på max 8 personer måste vi tyvärr meddela att vi ställer in Stävie Trail 2021. Vi har vänt ut och in på oss själva för att hitta möjligheter att genomföra loppet. Men att starta åtta i taget och vänta på att de hinner runt och går hem, innan nästa åtta får starta gör att loppet skulle ta en smärre evighet att genomföra.

Vi skulle missa det som är själva kärnan med Stävie Trail. Folkfesten, löparglädjen, gemenskapen och minglet i målgång. Ett lopp där du inte får träffa någon, där du får din mat och din medalj i en påse och jagas iväg för att nästa grupp ska starta, är ingen folkfest. Och det är inte Stävie Trail.

Därför ställer vi in, i väntan på bättre tider. Laddar om för att ge er en hejdundrande fest när det väl blir möjligt.

För dig som ändå vill springa har vi skapat en liten tävling. Springer du banan mellan den 1 och 7 mars har du chans att vinna en startplats till nästa upplaga av Stävie Trail. Lägg upp en bild på Instagram med hashtagen #stävietrail2021 så är du med i utlottningen. Vinnaren meddelas den 8 mars.