Vad vore Stävie Trail utan funktionärer

För att ett lopp överhuvudtaget ska kunna genomföras så behöver man funktionärer. Det är skönt att ha ett gäng ordningssamma människor att luta sig mot när loppdagen äntligen är här. Vi vill passa på att lyfta fram våra egna eldsjälar. De som klev upp lite tidigare än vanligt en söndagmorgon. De som bet ihop i iskylan och svepte bort snöflingor från ögonfransarna med en genomsur vante. De som såg till att Stävie Trail 2016 blev så himla bra!

I bokstavsordning vill vi säga följande till er:

Alva – tack för att du hjälpte till att leda löparna rätt efter starten och för din insats vid vattenbordet och för alla våra små löpare.

Caroline – tack för utlåning av en massa grejer och att ditt släp underlättade transporten åt oss. Du var en klippa i sekreteriatet med de ändringar som deltagarna ville göra.

Fredrik – tack för att du bistått längs Stävie Trails planerings-väg och roddade med allt möjligt från skyltuppsättning och staketsågning, till att flytta på betongsuggor.  Du höll dessutom fin koll på att barnen kom i mål under barnloppet.

Johan – tack för att du ställde upp som vår egen fotograf och fångade förhållanden ute på banan riktigt bra. Många leenden fick du på bild.

Jimmy – tack för att du ledde barnaskaran från start till mål, och tack för att du spred glädje och hejarop längs stora banan. Vi uppskattar även din hjälp med att bygga startområdet och att du ville låna ut din vinkelslip.

Jörgen J – tack för att du hjälpte löparna fram med dina glada tillrop. Vi har hört att det var mycket uppskattat, och förmodligen välbehövligt i väderförhållandet som rådde. Tack för hjälpen med att iordningsställa startområdet.

Jörgen Ö – tack för att du kom och fotade trots snön!  Många fina bilder på barnen blev det. Vi lovar att återlämna usb-minnet innan nästa år…

Ken – tack för att din insats som speaker. Med mikrofonen i handen höll du ångan uppe inför Stävie Mini-trail och alla starter på det stora loppet. Du föste även in våra löpare till målet med dina tydliga instruktioner. Att få fram skyltar och vägvisningar har vi med var hand lämnat över till dig.

Kerstin – tack för att du alltid ställer upp i vått och torrt och hjälper till där det behövs.

Kristian – tack för att du ställde upp när vi letade funktionärer. Du var till stor hjälp som parkeringsvakt och såg till att löparna säkert kunde passera bilvägen.

Liv – tack för att du kunde ställa upp med så kort varsel. Du var den extra hand vi behövde i nummerlappsutdelningen.

Mattias – tack för din insats med att bygga upp startområdet tidigt på morgonen.

Mikael – tack för att du var med och ställde i ordning startområdet och för din instats som påhejare och färdriktningsvisare längs banan. Det var mycket uppskattat.

Nathalie – tack för din hjälp som vägvisare,  både i Stävie Mini-trail och det stora loppet, samt för din assistans där det behövds, bland annat vid barnens belöningsbord och vattenbordet.

Nils – tack för att du var den ende med galonvantar och därför var en hejare på att langa vatten, klippa band och visa löpare mot målgång. Vår yngsta funktionär med sina snart 7 år.

Malin – tack för att du kunde rycka ut i sista stund. Du var en sann glädjespridare i nummerlappsutdelningen med dina lyckönskningar till deltagarna. Att ha dig både som vägvisare och som sjukvårdare kändes givet och tryggt!

Sofia – tack för att du höll ordning i nummerlappsutdelningen och vid serveringen efter loppet. Du ryckte ut med glädje när det krisar lite och det känns tryggt.

Viveka M R – tack för att du gav oss dina hjälpande händer när vi byggde upp startområdet. Det kändes tryggt att ha dig till att hålla ordning i nummerlappstältet och på fikabordet.

Viveka S – tack för att du nappade under vår jakt på funktionärer. Med väst och flagga visade du vägen för vårt löpande band och hjälpte till med allt vad löparna behövde efter målgång.

IMG_5699 IMG_5701 IMG_5708 IMG_5768 IMG_5985 IMG_6106