Tack till våra sponsorer

Det är så många som hjälpt oss längs vägen för att komponera det toppenlopp som vi faktiskt fick till, och det värmer ofantligt att höra och läsa kommentarer från er. Funktionärerna gjorde ett stort och viktigt jobb men vi har även fått väldigt mycket stöd och hjälp av våra sponsorer. De har bland annat sett till att ni får energi i kroppen, att ni kan ha bilen nära en snöig vårdag och att vi kan erbjuda god loppservice så som nummerlappar och tidtagning. Sådana fina insatser måste vi tacka. De här har vi fått bidrag, stöd och hjälp av:

Matsponsor: ICA Supermarket Kävlinge som sponsrade oss med tre goda ting på B – blåbärssoppa, bullar och bananer. Så passande och perfekt efter målgång! ICA Supermarket i Kävlinge är med oss för tredje året! Vi fick även i år låna entrén för nummerlappsutdelning. En central mötesplats för lokalborna.

ica

Matsponsor: Oatly skickade en pall med olika smaker på havredryck. ”Breakfast” till de stora och chokladdryck till de små. Omtyckt av många! Fler godsaker finns att läsa om på oatly.com.

logo_black

Tidtagningssponsor: Kävlinge kommun hjälpte oss att finansiera tidtagningssystemet. Även i år lät de oss använda världens största yta som parkeringsplats, och när gräset i start- och målområdet växt upp till knäna ryckte de ut och klippte till det. Heja Kävlinge kommun!

logo_kavlinge_kommun_vapen

Nummerlappsponsor: Lokaltidningen Kävlinge Nya sponsrade med nummerlapparna. Orangea och väl synliga i skogen. Klicka på loggan för att hitta till den digitala tidningen.

logo

Barnmedaljsponsor: Medley stod för barnmedaljerna i år. Flodis var med på plats för att värma upp barnen inför Stävie Mini-trail och hjälpte till att dela ut medaljer till alla barn vid målgång. Är du nyfiken på Flodis och Medley så klicka in dig på medley.se.

medley_logo

Bajamajasponsorer: Farmartjänst, Nordic Wellness och Bilanpassning i Staffanstorp AB bidrog till det nödvändiga på plats. En bajamaja var sponsrade de med. Den fjärde stod vi – movesome – själva för. Klicka på bilderna för att läsa mer om respektive verksamhet.

farmartjänst

t6his4mzcpkki6jr0lx8

Bilanpassning-i-Staffanstorp_1201-pms186

Ronald McDonald Hus i Lund skänkte böcker till alla barn i Stävie Mini-trail och hjälpte till att dela ut dryck och mat när barnen sprungit i mål. Läs mer om deras verksamhet här. <3

Stor rmh_lund_rgb upos

Knopp & Blad i Kävlinge satte ihop blomsterarrangemang till vinnarna i dam- och herrklassen på korta och långa distansen. Deras hemsida hittar du här.

10942612_1050051811677093_8320730279625837519_n

Övriga priser skänktes från Green Matmarknad och Nordic Wellness. Green Matmarknad plockade ihop fina varor från sitt breda ekologiska sortiment. Tack vare dem hade vi även en bra plats för nummerlappsutdelning i Malmö. Nordic Wellness hade plockat ihop en trevlig gymväska med bra- att-ha-saker.

green_matmarknadt6his4mzcpkki6jr0lx8

Tack till alla som ställt upp!