Tack till våra sponsorer!

Utan våra sponsorer hade Stävie Trail inte varit häften så bra! Vi vill med detta inlägg tack alla de företag som stödjer oss och gör vår löparfest möjlig! Here goes:

kävlinge kommun

Kävlinge Kommun – för att ni stöttar upp med allt möjligt. Klipper gräs, lånar ut parkeringsyta, bidrar till vår tidtagning och i största allmänhet stöttar vår insats att få fler att röra på sig! Underbart att välkomna era anställda i spåren varje år!

Södervidinge Mjölk i Allarp – för att ni ser till att våra deltagare kan köpa riktigt god mat efter målgång. Av finaste kvalitet! Tack även för utlottningspriser och att ni säkrar vårens hamburgerpartyn i stugorna!

södervidinge mjölk

Konditori Kringlan – för att ni hjälper oss och alla funktionärerna att hålla humöret uppe under loppdagen. Frallorna och semlorna smakar extra gott just denna dag! Och för att ni bidragit med gofika till våra utlottningar under våren!

kringlan

Lokaltidningen – för att ni låter oss synas och bidrar med vinster i våra olika tävlingar!

Nordic Wellness – för att ni hjälper oss med uppvärmningen för alla barn och vuxna. Det fanns inte ett barn som kunde stå till i årets extra peppiga uppvärmning! Vem vill inte leka heffaklump liksom? Tack också för lånet av lokal för nummerlappsutdelningen och den exemplariska skyltningen dit!

nordic wellness

ICA Supermarket i Kävlinge – för att ni hänger med oss varje år och ser till att våra löpare får påfyllning av energi efter loppet. Bananer, bullar och blåbärssoppa är tradition.

ica supermarket

Bilanpassning i Staffanstorp – Vår trognaste sponsor! Tack för att ni varje år hjälper nödställda med tillgång till Bajamaja. Och förlåt för vår egendesignade bajamajaskylt. Vi kunde inte låta bli…

bilanpassning

Lödde Biltvätt och Kävlinge Biltvätt – för att ni fortsatt hänger med oss år efter år och bidrar till rena bilar hos våra deltagare.

SkandiaMäklarna Landgren – för att ni bidrar till underhållande bajamajor och god stämning under loppdagen! Och för att ni hälsar barnen välkomna i mål med Mer.

Flügger Färg Kävlinge – för att ni troget engagerar er i Stävie Trail och för att ni i år prydde vår nummerlapp!

ColdZyme – för att ni delar med er av förkylningssprayen alla pratar om. Nu även i jordgubbssmak. Så vi kan hålla oss friska under kommande löpsäsong.

coldzyme

Runners store – för att vi fick hålla nummerlappsutdelningen hos er och för ni bidrar med priser till våra snabbaste löpare och till tävling och utlottningar till oss andra…

Blomman i Kävlinge – för att våra vinnare fick så fina blommor vid prisutdelningen!

Barsebäck Resort – för fint utlottningspris i vår strumptävling.

Skånemejerier – för återhämtningsdryck efter målgång!

Om du vill vara med i vårt sponsorteam under nästa år – hör av dig med ett mail till anna@piggelina.se

Tillsammans bidrar vi till en riktig succédag i skogen!