Tack till sponsorerna!

Utan Stävie Trails sponsorer hade ni deltagare blivit utan nummerlapp och utan ett resultat. Ni hade krupit hem hungriga och tomma på energi, utan vinster och ni hade fått kissa i buske. Nu fick vi möjlighet att höja servicen en bit, erbjuda det lilla extra och bidra till leenden på läpparna.

Vi vill därför tacka Kävlinge kommun för att ni hjälpte oss få till ett tidtagningssystem, och även ett tack för att vi fick låna parkeringsytan. Parkeringsytan var nog till allra störst hjälp för att undvika bilkaos, köer och lång transport från mål för deltagarna med staplande gång.

Lokaltidningen Kävlinge Nya såg till att ni fick nummerlappar på bröstet och publicerar bilder åt oss i sin tidning. Tack!

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Farmartjänst i Kävlinge, Bilanpassning i Staffanstorp och Nordic Wellness är våra toasponsorer. Som arrangörer är vi nog mest stolta över denna service och skickar både tack och kram till er som valde att bli Bajamajasponsor.

Ica Supermarket i Kävlinge och Gainomax såg till att ni inte gick orkeslösa hem efter mål. Bullar, blåbärssoppa, Gainomax proteindrink och Gainomax uppladdnings-bar! Tack för att ni höll våra deltagare pigga och glada!

Medley höll våra funktionärer varma med sina mössor och delade ut goodiebags till alla deltagare. Ingen gick lottlös! Det tackar vi för.

Några av er deltagare hade mer tur än andra och tog hem en av våra fina priser. Priserna kommer från Addnature, Naprapatlandslaget, Medley, Pukes sport, Nordic Wellness, Resa lätt, Ålstorps Hembageri, Counterpains, Scandinavian Cosmetics, Solde Kafferosteri, Torget Vandrarhem, Smycketorget, Matmakarna, Färgglatt, Kävlinge Zoo, Färghuset Nordsjö Idé & Design, Hemtrevligt Ute & Inne, Niloma samt Nilsson & Son Radio. Apoteket bidrog med vinster men stöttade oss även med sjukvårdsutrustning ifall olyckan skulle vara framme. Blomsterbutiken Knopp & Blad satte ihop fina blombuketter till våra herr- och damvinnare i de olika klasserna.