Frontyard

När marknaden mättats med Backyards är det dags att introducera begreppet Frontyard, ett sprillans nytt koncept signerat Patrik Hernwall och Rickard Hillebrink, från Stockholm Gerillalöpare. Nu har du chansen att testa äventyret på skånsk mark. I en skog du faktiskt vet finns…

Banan är en slinga på 3 km och du ska springa den många varv. Fortare och fortare. Tills du inte orkar längre…

RESULTAT STÄVIE FRONTYARD 2020 + NIGHT EDITION

Resultaten är nu klara och du hittar dem här:
Start 09.00
Start 17.00

NÄR?
Annandag midsommar. Söndag 21 juni.
Frontyard
Start: 09:00
Nummerlappsutdelning: 08:15-08:45
Night edition
Start: 17:00
Nummerlappsutdelning: 16:15-16:45

VAR?
Parkering längs Skytteskogsvägen i Furulund. Följ snitslar därifrån till tävlingsområdet.
OBSERVERA ATT DET INTE ÄR SAMMA STARTOMRÅDET SOM ORDINARIE STÄVIE TRAIL!

BANAN:

HUR?
Varvet som ska springas är 3 km och tiden du har på dig är begränsad. Första varvet är maxtiden 30 minuter, därefter kortas tiden med en minut per varv. Tabellen nedan visar exempel för Frontyard med start kl 09:00.

Alla deltagare samlas till gemensam start inför varje varv.  Hinner du i mål innan tiden är ute har du en stunds vila innan det är dags att ställa dig på startlinjen igen.

Du måste befinna dig vid startlinjen och starta när nästa start går. Gör du inte det är du ute ur tävlingen och får inte fortsätta. Du får dock tillgodoräkna dig ditt varv om du är i mål inom 30 minuter.

Vinnare är den som håller sig kvar längst. Skulle två eller fler personer klara lika många varv är det snabbast tid på sista fullbordade varvet som gäller. Pris till första dam och herr!

Fullständiga tävlingsregler hittar du här.