Stävie Trails jubileumsrundor

2024 firar Stävie Trail 10-årsjubileum. Förutom att bjuda på en löparfest extra allt den 3 mars 2024 bjuder vi in er till 10 jubileumsrundor i Kävlinge kommun. För varje runda du springer får du en lott i vårt jubileumslotteri, med dragning på loppdagen. Springer du alla tio rundorna får du två bonuslotter!

För att få din lott fyller du i detta formulär och postar en bild från rundan på Instagram. Tagga bilden med @stavietrail, #stävietrail10år och #stävietrail. Använder du inte Instagram går det bra att e-posta en bild till jubileum@stavietrail.se så publicerar vi den.

Jubileumsrunda #1 – Skandiamäklarna (7,2 km)

SkandiaMäklarna eller som de från början hette, Landgren, har sedan de öppnade kontoret i Kävlinge 2006 helhjärtat stöttat lokala engagemang. Skandiamäklarna vet hur viktigt det är att må bra, tillhöra ett sammanhang och hur viktigt det är för ett samhälle. Händer det saker i kommunen vill också människor flytta hit.

Med anledning av Stävie Trails 10-årsjubileum ger Skandiamäklarna alla som ska sälja 10 % rabatt på mäklararvodet (kan ej kombineras med andra erbjudande) fram till 31/3 -2024.

Kom in och hämta en karta på deras kontor vid starten på Mårtensgatan 29 i Kävlinge. De 50 första får en vattenflaska av dem samtidigt. Kontoret är öppet mellan kl. 8:00-16:30 på vardagar. När du sprungit klart så rapporterar du din runda här för att få din lott!

I denna mapp hittar du kartor (pdf) och gpx-filer till alla rundor.

Strava-segmentet finns här.