Den 5 mars 2023 arrangerar vi Stävie Trail för 9:e gången. Motionsloppet som blev en succé redan från start lockar varje vår 800 personer till en skog som knappt någon visste fanns. Vår idé var att skapa ett familjärt lopp där alla ska känna sig välkomna, oavsett löpvana. En stunds glädje i löparhjärtat och en härlig start på varje ny löparsäsong. Och vi har verkligen lyckats tack vare fantastiska deltagare, funktionärer i toppklass och engagerade samarbetspartners.


Inför 2023 har vi redan knutit oss an Skandiamäklarna, Bilanpassning i Staffanstorp, Konditori Kringlan, Södervidinge Mjölk, Nordic Wellness och Joe Nimble. Men, vi har plats för fler och ser gärna ett samarbete med er. Det finns flera olika sätt att synas. Allt från exponering i sociala medier, i våra nyhetsbrev, på nummerlappen, artiklar på vår hemsida som Joe Nimbles om Tåfrihet från förra året. Många samarbetspartners väljer att vara på plats under själva loppet för att direkt kunna nå ut till våra deltagare. Vi har också olika utlottningar där ni kan locka deltagare att besöka er egen verksamhet. Vi är öppna för samarbeten av alla slag.

I mitten av november öppnar vi anmälan. Vårt första nyhetsbrev går ut strax innan och vi kommer själva marknadsföra loppet ordentligt i sociala medier för att driva trafik till Facebook, Instagram och vår hemsida. Ett superbra tillfälle att synas när intresset är som störst.

Kontakta oss via info@stavietrail.se så tar vi ett snack hur vi bäst kan hjälpa er att nå ut till våra deltagare.

Vi hörs!

Anna & Fredrik Nystedt