Några av er har börjat undra lite mer om loppet. När går starten? Hinner jag heja på mina barn i Minitrail och springa själv? Vilka andra ska vara med? Innan vi är färdiga med löpar-PM så finns det en del information redan nu om respektive lopp att ta del av. Du hittar den under “Våra lopp“. Klicka sedan på menyraden hittar du mer info där.

Starttiden för 6,5 km är 10:30-10:39, där vi släpper i väg fyra grupper med tre minuters mellanrum. Vilken grupp du hamnar i styrs av din mil-tid som du angett i samband med anmälan. De snabbaste kommer att springa först och de som tar det lugnare startar i de senare startgrupperna.

Första start för 13 km går 11:15 och därefter var tredje minut till 11:24. Precis som för 6,5 km börjar vi med de som har mest bråttom.

Vilken startgrupp du hamnar i kommer att meddelas senare.

För dig som vill göra en Nils (springa båda loppen) och starta i sista gruppen på den långa (för att hinna sätta på ny nummerlapp mm). Hör av dig på mail till info@stavietrail.se så ser vi till att du får starta sent!