Sponsorer

Vi arbetar med att få sponsorer till loppet som kan hjälpa oss att göra Stävie Trail till en riktigt trevlig dag i skogsgläntan. Klara sponsorer till Stävie Trail 2018 är:

logo_kavlinge_kommun_vapen

Kävlinge kommun är vår tidtagningssponsor som ser till att ni får en tid på loppet och att vi slipper stå och pricka av er manuellt. Hur bra tiden blir, får ni själv ansvara för… Kommunen bistår även med den enormt stora parkeringsytan i anslutning till starten där ni kan parkera er bil och sitta och värma er tills ni vågar komma ut. Kävlinge kommun hälsar er 100% välkomna och vi tackar för deras stöd!

ica

Ica Supermarket Kävlinge ser till att ni alla blir mätta och glada efter målgång. I vanlig ordning bjuds det på vetebullar, banan och blåbärssoppa.

landgren

Landgren erbjuder en snitslad bana vid en av ditt livs viktigaste affärer. En framgångsrik bostadsaffär är ingen slump.

Medley erbjuder träning som gör dig glad och är sponsor av 2018 års barnlopp, där Flodhästen Flodis kommer glädja alla barn med en fartfylld uppvärmning.

En av våra trognaste sponsorer är Bilanpassning i Staffanstorp som för fjärdje året sponsrar en Bajamaja!  Kan man annat än gilla sånt?

För att våra funktionärer ska hålla humöret uppe och orka peppa er till stordåd sponsrar Kringlan med frukostfika och semla till alla våra funktionärer. Gissa om ni kommer få glada funktionärer på banan, i startområdet och behind the scenes!


Ny sponsor för i år: Flügger färg! När du vill snajsa till det lite där hemma!
Proffs på färg i fin form sedan 1989

Ingen ska behöva åka lerig från Stävie! På Kävlinge och Lödde biltvätt kan du tvätta bilen skinande ren. Ny i sponsorgänget 2018.

Wilja Labs är med oss i år! De kommer finnas med i vårt startområde och visar upp sina fina produkter. Läs mer om deras verksamhet här.

——————————————————————————

Är du eller ditt företag intresserade av att delta som sponsor? Skicka ett mail till info@movesome.se återkommer vi så fort som möjligt.